UPPOPUMPUT

SP 7 Dirt Inox Uppopumppu harmaalle vedelle

Tehokas uppopumppu harmaalle vedelle. Pumppaa 15500 litraa tunnissa. Tasoimu 1 mm asti. Integroitu esisuodatin ja joustavasti säädettävä tasotunnistin.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Tehokas, kestävä teräsrunkoinen SP 7 Dirt Inox uppopumppu pumppaa jopa 15500 litraa tunnissa ja on siksi ihanteellinen suurten vesimäärien siirtämiseen puutarhalammesta tai tulvineesta kellarista, hiukkaskoon ollessa maks. 30 mm. Integroitu teräksinen esisuodatin suojaa pumppua tukoksilta. Säädettävä tasotunnistin käynnistää pumpun heti kun se tulee kosketuksiin veden kanssa. Kun vedenpinta laskee tasotunnistimen alle, pumppu sammuu automaattisesti 15 sek. kuluttua. Pumppu voidaan kytkeä toimimaan yhtäjaksoisesti käyttäen automaatti-/manuaalikytkintä. Se pumppaa yhtäjaksoisesti aina 35 mm vedenpinnan korkeuteen asti. Quick Connect pikaliitäntä 1", 1 1/4 " ja 1 1/2" letkuille. Keraaminen liukurengastiiviste pidentää pumpun käyttöikää. Rekisteröitynä laitteella pidennetty 5 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»