LAKAISUKONEET

Lakaisukoneet kotitalouksille

Puhdista asfaltti- ja kivipihat nopeasti ja näppärästi nykyaikaisella lakaisukoneella. Työnnettävä lakaisukone siivoaa pihasi moninkertaiseseti nopeammin kuin harja ja rikkalapio. Siivoaminen on kevyempää ja ergonomisempaa, kun roskat kerääntyvät lakaisimen säiliöön ilman ylimääräistä kumartelua. Säiliö on myös yksinkertaista tyhjentää.

Hanki Kärcher-lakaisukone ripeää ja tehokasta lakaisua varten! Säästät itseäsi rasitukselta ja saat nopeammin aikaan haluamasi tulokset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›
S 750 Lakaisukone

S 750 Lakaisukone

Kätevä ja kompakti lakaisukone kotikäyttöön on moninkerroin nopeampi kuin harja.

Hinta: Pyydä tarjous

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»