IKKUNAPESURIT

Ikkunapesurit kotitalouksille

Kärcher-ikkunapesuri pesee ikkunat kirkkaiksi ilman hankalaa, valuvaa vettä. Saat samassa paketissa kaiken, mitä tarvitset ikkunapesuun. Kevyt ja kätevä, akkukäyttöinen laite kuivaa ikkunan siististi, eikä valuva vesi kastele ikkunanpuitteita ja lattiaa.

Unohda hankala ja aikaavievä ikkunoiden pesu, ja ota käyttöön uuden ajan Kärcher-ikkunapesuri. Säästät sekä hermoja että aikaasi!

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›
WV 6 Plus (white) Ikkunapesuri

WV 6 Plus (white) Ikkunapesuri

Entistäkin joustavampi käyttää ja varustettu innovatiivisella teknologialla: akkukäyttöinen WV 6 Plus ikkunapesuri takaa puhtaat ikkunat ilman tahroja ja raitoja käden käänteessä.

Hinta: Pyydä tarjous

WV 2 Black Edition Ikkunapesuri

WV 2 Black Edition Ikkunapesuri

Akkukäyttöinen, keskikokoinen, imevä ikkunanpesuri. WV 2 Black Edition ikkunapesurissa on 35 min akku. Musta, vakiona kapea suulake

Hinta: Pyydä tarjous

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»