PAINEPESURIT

Painepesurit kotitalouksille

Tarvitsetko apua haastavan, pinttyneen lian poistamiseen? Kärcher-painepersuri putsaa sitkeän lian ja pinttymät käden käänteessä. Painepesurilla peset esimerkiksi auton, terassin tai puutarhakalusteet.

Valitse puhdistushaasteeseesi sopiva pesuri valikoimastamme ja ylläty, miten helppoa on päästä eroon vaikeastakin liasta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›
K 7 Premium Smart Control Flex Painepesuri

K 7 Premium Smart Control Flex Painepesuri

K 7 Premium Smart Control -painepesurista löytyy tehostustila, G 180 Q Smart Control -pesukahva, 3-in-1 Multi Jet -suihkuputki, letkukela sekä Bluetooth-yhteys.

Hinta: Pyydä tarjous

K 5 Premium Smart Control Flex Painepesuri

K 5 Premium Smart Control Flex Painepesuri

Tehokas, letkukelallinen painepesuri aktiiviseen käyttöön. Pesukahvan havainnollinen näyttö ja helppokäyttöiset säätöpainikkeet auttavat valitsemaan sopivan paineen. Itseimevä.

Hinta: Pyydä tarjous

K 5 Premium Flex Painepesuri

K 5 Premium Flex Painepesuri

K5 Premium -painepesuri, jossa on vesijäähdytteinen moottori ja letkukela, on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Ihanteellinen suurten ajoneuvojen, kiviseinien ja polkupyörien pesuun. Itseimevä.

Hinta: 370 € sis. alv 24 %

K 4 Premium Full Control Painepesuri

K 4 Premium Full Control Painepesuri

Kätevä pystymallinen painepesuri monipuoliseen kotikäyttöön. Full Control-pesukahvan LED-näyttö opastaa sopivan työpaineen valinnassa. Sujuvasti toimiva letkukela helpottaa käyttöä.

Hinta: Pyydä tarjous

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»