AUTO- JA
TEOLLISUUSMAALIT

Koch-Chemie

Auto- ja teollisuusmaalit > Koch-Chemie

Koch-Chemie kuuluu auton puhdistus- ja hoitotuotteissa alan arvostetuimpiin merkkeihin. Premium-luokan tuotteitamme käyttävät niin innokkaimmat autoharrastajat ja -ammattilaiset, kuin autovalmistajatkin. Suhtauduitpa sitten intohimoisesti autoiluun ammattilaisena tai vaikkapa vintage- tai tuning-harrastajana, voit nyt hyötyä suoraan täydellisesti harmonisoidusta ammattilaisten puhdistus- ja hoitotuotesarjasta. Asiantuntijoiden huippuosaaminen – ensimmäistä kertaa nyt myös yksityiskäyttöön!

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»