HÖYRYPUHDISTIMET

Höyrypuhdistimet kotitalouksille

Monipuolinen Kärcher-höyrypesuri puhdistaa kaikki kodin kovat pinnat tehokkaasti, hygieenisesti ja turvallisesti. Höyry irrottaa vaikeankin lian, kuten rasvan, myös vaikeista paikoista, joihin on hankala ylettää. Höyry pystyy poistamaan kohteesta jopa 99,99 % tavanomaisista bakteereista.

Höyryllä puhdistaminen on paitsi tehokasta, myös ekologista. Höyry on täysin kemikaaliton puhdistamisen tapa, jota käyttämällä voit vähentää koko perheen altistusta kemikaaleille ja samalla huolehdit myös ympäristöstä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›
SC 4 Höyrypuhdistin

SC 4 Höyrypuhdistin

SC 4 - Tehokäyttäjän höyrypesuri kodin suursiivoukseen. Laitteessa jatkuvatäyttöinen vesisäiliö joka mahdollistaa pitkät käyttöjaksot ilman turhia keskeytyksiä.

Hinta: Pyydä tarjous

SC 5 EASYFIX Höyrypuhdistin

SC 5 EASYFIX Höyrypuhdistin

SC 5 on malliston tehokkain höyrypuhdistin 4,2 barin höyrypaineella, höyryn kosteuden säädöllä ja tuplasäiliöllä. SC 5 sopii käyttäjälle, joka arvostaa tehoa ja monipuolisia toimintoja. Laitteessa jatkuvatäyttöinen vesisäiliö, joka mahdollistaa pitkät käyttöjaksot ilman turhia keskeytyksiä.

Hinta: Pyydä tarjous

SV 7 Imuroiva Höyrypuhdistin

SV 7 Imuroiva Höyrypuhdistin

Höyrypuhdistus, imurointi ja kuivaus yhdellä vedolla. Kärcher SV 7 imevä höyrypuhdistin on monikäyttöinen jokakodin tehopakkaus.

Hinta: Pyydä tarjous

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»