TEOLLISUUS­IMURIT

Teollisuusimurit

Kärcherin teollisuusimurit soveltuvat vaativiin käyttökohteisiin, nesteiden, öljyjen, lastujen, roskien tai terveydelle vaarallisten pölyjen turvalliseen imurointiin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›
IVC 60/24-2 Ap Teollisuusimuri

IVC 60/24-2 Ap Teollisuusimuri

Kompakti teollisuusimuri märkäkuivasovelluksiin. Teollisuusimurissa on puoliautomaattinen suodattimen puhdistus sekä sykloniesierotin. Soveltuu tuotantotilojen yleispuhdistukseen.

Hinta:

IVC 60/24-2 TACT² Teollisuusimuri

IVC 60/24-2 TACT² Teollisuusimuri

Helposti liikuteltava teollisuusimuri. Automaattinen suodattimenpuhdistusjärjestelmä TACT² mahdollistaa pitkät, katkottomat käyttöjaksot.

Hinta: Pyydä tarjous

IVR-L 100/24-2 TC Teollisuusimuri lastuille ja leikkuunesteelle

IVR-L 100/24-2 TC Teollisuusimuri lastuille ja leikkuunesteelle

IVR-L 100/24-2 - kompakti teollisuusimuri 100 L säiliöllä. Kätevä imurointiin ja erottelee helposti lastut ja leikkuunesteen.

Hinta: Pyydä tarjous

IV 60/36-3 W Teollisuusimuri

IV 60/36-3 W Teollisuusimuri

IV 60/36-3W on järeä teollisuusimuri suurille määrille kuivaa pölyä. Kolmimoottorisessa valovirtakäyttöisessä laitteessa on vakiona 2,3 m² kokoinen M-luokan suodatin ja sykloniesierotin.

Hinta: Pyydä tarjous

IVM 60/36-3 Teollisuusimuri

IVM 60/36-3 Teollisuusimuri

Vankka ja liikuteltava, 3-moottorinen teollisuuspölynimuri IVM 60 / 36-3 sopii yleiskäyttöön teollisuudessa hienoille ja karkeille kiinteille materiaaleille. Suodattimen pölyluokka M.

Hinta: Pyydä tarjous

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»