TEKSTIILIPESURIT

Tekstiilipesurit kotitalouksille

Tippuiko matolle jäätelöä, vai onko uudessa sohvassa kuulakärkikynää? Kärcher- tekstiilipesuri puhdistaa huolellisesti nojatuolit, sohvat, matot sekä auton istuimet ja kangasverhoilut.

Puhdistaminen onnistuu uusille tai vanhemmillekin tahroille. Tekstiilipesuri pelastaa kiperästä tilanteesta ja tuo kotiin ja autoon perusteellista puhtautta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›
SE 6.100 tekstiilipesuri

SE 6.100 tekstiilipesuri

Tekstiilipesuri puhdistaa näppärästi kangaspintaiset sohvat, nojatuolit, matot sekä autonistuimet ja sisäverhoilut. Painehuuhtelu ja tehokas kuivaus jättävät kangaspinnan raikkaan puhtaaksi.

Hinta: Pyydä tarjous

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»