HÖYRYPUHDISTIMET

Kärcher höyrypuhdistimet ammattikäyttöön

Höyrypuhdistimen avulla puhdistat tilat ilman pesuaineita. Höyry irrottaa tehokkaasti lian ja rasvan pinnoista ja pääset sen avulla käsiksi myös hankaliin paikkoihin. Höyrypuhdistin on ekologinen ja hygieeninen valinta. Kärcherin ammattikäyttöön mitoitettu höyrypuhdistin irrottaa lian tehokkaasti ja hygieenisesti kaikista kovista pinnoista.

Ammattikäyttöön suunnitellut Kärcher-höyryimurit sopivat kohteisiin, joissa edellytetään tinkimättömän korkeatasoista hygieniaa: sairaaloissa, elintarvikealalla, saniteettitiloissa yms. Kärcher SGV-höyryimurissa yhdistyvät märkä-kuivaimurin monikäyttöisyys ja höyrypuhdistimen puhdistusteho. Monipuolinen höyrypuhdistin sopii erilaisten kovien pintojen puhdistamiseen. Höyry tunkeutuu pieniin, hankalapääsyisiin paikkoihin, joihin tavanomaisilla puhdistusmenetelmillä on vaikea ylettyä. Lian irrotus ja poisto sujuvat näppärästi yhdellä kertaa, samalla vedolla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›
WVP 10 Adv Ikkunankuivain

WVP 10 Adv Ikkunankuivain

Akkukäyttöinen WVP 10 Avd ikkuna- ja tasokuivain on mukava käyttää työskentelet sitten vaaka- tai pystysuorilla pinnoilla tai jopa yläpuolisilla pinnoilla. Ihanteellinen kaikille sileille pinnoille, kuten ikkunoille ja laatoille.

Hinta: Pyydä tarjous

SG 4/2 Classic Höyrypuhdistin

SG 4/2 Classic Höyrypuhdistin

Helppokäyttöinen ja kompaktin kokoinen höyrypuhdistin ammattikäyttöön. Kaikki kulkee mukana yhdessä säilytyslaatikossa, joka mahdollistaa helpon kuljettamisen ja varastoinnin.

Hinta: Pyydä tarjous

SG 4/4 Höyrypuhdistin

SG 4/4 Höyrypuhdistin

Hygieenistä puhtautta höyryllä ilman voimakkaita kemikaaleja. Höyryllä puhdistaminen on miellyttävä, tehokas ja luonnollinen tapa puhdistaa kovat pinnat. Höyry tunkeutuu ahtaimpiinkin paikkoihin, joihin on muuten vaikea päästä.

Hinta: Pyydä tarjous

SGV 6/5 Höyryimuri

SGV 6/5 Höyryimuri

Ammattitason höyryimurilla lian irrotus, imurointi ja kuivaus tapahtuvat tehokkaasti samalla kertaa.

Hinta: Pyydä tarjous

SGV 8/5 Höyryimuri

SGV 8/5 Höyryimuri

Ammattitason höyryimurilla lian irrotus, imurointi ja kuivaus tapahtuvat tehokkaasti samalla kertaa. Automaattinen itsepuhdistus varmistaa hygienian käytön päätteeksi.

Hinta: Pyydä tarjous

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»