GENERAATTORI JA JÄTEVESIPUMPPU

Generaattori (aggregaatti) ja jätevesipumppu ammattikäyttöön

Vahvat koneet - paljon voimaa Ei sähköä? Paljon likaista vettä? Bensiinikäyttöisten generaattoreidemme ja jätevesipumpun avulla voit ratkaista ongelmasi ammattimaisella tavalla. Bensiinikäyttöisillä PGG 3/1, 6/1 ja 8/3 -generaattoreilla luot itsenäisen virtalähteen esim. painepesurien käytön varmistamiseksi rakennustyömailla, kunnissa, maataloudessa ja metsätaloudessa. WWP 45-jätevesipumppumme ratkaisee ongelmasi, jos rakennuskuopissa, kellareissa, maanalaisissa autotalleissa tai kaapelikuiluissa on paljon vettä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›
PGG 8/3 Bensiinikäyttöinen Generaattori

PGG 8/3 Bensiinikäyttöinen Generaattori

Bensiinikäyttöinen generaattori PGG 8/3. Teho 7 kW. 3-vaihe voimavirtapistoke. 25 l tankki. Käyttöaika jopa 7 tuntia. Soveltuu rakennustyömaille, maatalouteen ja kunnallisiin kohteisiin.

Hinta: Pyydä tarjous

WWP 45 Jätevesipumppu

WWP 45 Jätevesipumppu

Jätevesipumppu WWP 45, kapasiteetti max 45 m³/h. Tehokas bensiinikäyttöinen nelitahtimoottori. Soveltuu kohteisiin, jossa ulkoista virtalähdettä ei ole saatavilla.

Hinta: Pyydä tarjous

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»