IMURIT

Kärcher imurit ammattikäyttöön

Kärcherin imurit kestävät kovaakin käyttöä. Valikoimissamme on veden- ja pölynimurit, mattoimurit ja muita ammattikäyttöön soveltuvia imureita. Autamme teitä valitsemaan juuri teille sopivan Kärcher-imurin.

Hienot ominaisuudet tekevät Kärcherin pölynimurista ammattilaisen suosikin: imurissa on matala äänitaso, helppo liikuteltavuus sekä kätevä sähköjohdon ja varusteiden säilytys imurissa. Malliston imurit on erityisesti kehitelty ammattikäyttöön siivouspalveluliikkeille, hotelleille ja liiketilojen siivoukseen. Ensivaikutelma ratkaisee – ja se pätee myös puhtauteen. Monissa kohteissa haasteena on julkisessa käytössä olevien tilojen puhdistaminen päivällä, jolloin on paljon ihmisiä liikkeellä. Silloin tarvitaan nopeaa, tehokasta ja mahdollisimman häiriötöntä ratkaisua. Kärcherin ketterät ja hiljaiset imurit ovat ihanteellisia juuri näihin käyttökohteisiin.

Kokenut imurin käyttäjä tietää, että pelkkä imuteho ei yksin riitä. Kokonaisuus ratkaisee paremmuuden: imurin rakenne, suodatintekniikka, käyttökytkimet, varusteet, ergonomia ja liikuteltavuus ovat kaikki tärkeitä ominaisuuksia. Kärcherin monipuoliset märkä-kuivaimurit soveltuvat erilaisiin käyttökohteisiin rakennustyömailla, teollisuudessa ja maataloudessa. Kärcherin märkä-kuivaimureissa yhdistyvät tehokkuus, monipuolisuus ja kestävyys. Märkä-kuivaimureilla voidaan vaivattomasti imuroida märkää likaa, nesteitä, hienopölyä ja karkeita roskia. Imurit soveltuvat kaikenlaisiin käyttökohteisiin ja käyttöympäristöihin.

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»