AUTO- JA
TEOLLISUUSMAALIT

Selemix

Auto- ja teollisuusmaalit > Selemix

Selemix System on korkealaatuinen sekoitusjärjestelmä, joka soveltuu kaikenlaiseen maalaukseen ja pintojen suojaukseen. Oli kyseessä sitten suuret tuotantolaitokset tai pienemmät viimeistelykohteet. Järjestelmä sisältää myös suoraan metallilla käytettävän yhdistetyn pohja- ja pintavärin, jota on saatavilla useilla kiiltoasteilla. Yhdessä nämä komponentit muodostavat maalijärjestelmän, joka on räätälöity vastaamaan tarpeitasi käyttöominaisuuksien, laadun sekä hinnan suhteen.

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»