LAKAISUKONEET

S 750 Lakaisukone

Kätevä ja kompakti lakaisukone kotikäyttöön on moninkerroin nopeampi kuin harja.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

S 750 lakaisukone lakaisee viisi kertaa nopeammin kuin tavallinen harja. Ergonominen, työnnettävä lakaisukone on helppo ja vaivaton käytössä. Roskat ja pöly kerätään pölyttömästi ja siististi säiliöön. Pääharja ja sivuharja antavat 700 mm työleveyden. Sivuharjan pitkät harjakset ylettyvät nurkkiin ja seinänvierustoihin, tehden puhdasta jälkeä. Sivuharjan pintapaine on säädettävissä, kuin myös työntöaisan korkeus, jolloin työskentely on ergonomista. Kokoontaittuva työntöaisa helpottaa lakaisukoneen kuljetusta ja säästää säilytystilaa.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»