HUOLTOPALVELU

Konekuiskaaja tietää mitä koneesi tarvitsee.

KÄRCHER-LAITTEIDEN HUOLTO

Olemme hyvinvoivien koneiden asialla

Myynnin ja vuokrauksen lisäksi tarjoamme asiantuntevaa huoltopalvelua. Konekuiskaaja tuntee Kärcher-laitteet sielua myöten. Säännöllinen Konekuiskaajan käsittely pidentääkin Kärcher-laitteesi käyttöikää, pitää työjäljen tasalaatuisena ja takaa lajityypillisen käyttäytymisen.

Konekuiskaajan löydät myymälämme kanssa samasta osoitteesta. Asiakaspalvelijamme vastaanottaa koneesi ja kirjaa tiedot järjestelmäämme. Myymälässämme voit vaihtaa rikkoutuneita varusteita, ja jotkin pienemmät huoltotoimenpiteet hoituvat odotellessakin.

Edes Konekuiskaaja ei aina aisti Kärcher-laitteen hätää. Silloin voit olla suoraan meihin yhteydessä. Huoltoon ja varaosiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät numerosta 0405009911 tai sähköpostilla info@turunkymppipalvelu.fi

 

Tule ja koe Konekuiskaaja

Vaativassa käytössä olevat koneet tarvitsevat säännöllistä Konekuiskaajan hoivaa säilyttääkseen parhaan mahdollisen puhdistustehonsa. Säännöllinen huolto ennaltaehkäisee myös vakavampia ja kalliimpia vaurioita.

Kun sovit huoltoajasta kanssamme etukäteen, voimme varata tarvittavat varaosat valmiiksi. Näin Konekuiskaaja pääsee heti töihin, eikä sinun tarvitse turhaan odotella laitettasi takaisin töihin. Jos haluat, Konekuiskaaja muistuttaa sinua seuraavasta huollosta sovitun ajan kuluttua.

Tarpeen vaatiessa voit sopia koneen noudosta ja toimituksesta kanssamme. Voimme korjata koneen myös teidän tiloissanne. Konekuiskaaja on kuitenkin vahvimmillaan kotikentällään, jossa kattava varaosa- ja työkaluvalikoima tekee työstä sujuvaa.

 

Painepesurin huolto

Kylmä- ja kuumavesipesurit tarvitsevat säännöllistä huoltoa. Jos et usko meitä, usko Konekuiskaajaa.

Yleisin huoltopaketti sisältää pumpun venttiili- ja tiivistesarjan, öljynvaihdon, öljypuolen tiivisteet sekä painekytkimien ja ohikiertoventtiilin tiivisteet sekä voitelun. Tämän jälkeen testaamme pesurin ja sen varusteiden toiminnan.

Kuumapesuri tarvitsee usein lisäksi polttimen huoltopaketin ja polttoainesuodattimen. Lisäksi tarkistamme turvajärjestelmän ja termostaatin toiminnan.

Valmistaja ja Konekuiskaaja suosittelevat huoltoa 12 kuukauden tai 500 käyttötunnin välein.

 

Höyrypuhdistimen huolto

Konekuiskaajan mukaan höyrypuhdistin on itsenäinen laite, joka pärjää vähäiselläkin huollolla. Säännöllinen kalkinpoisto on tärkeä muistaa, sillä valtaosa höyrypuhdistimien toimintahäiriöistä johtuu laitteiston kalkkeutumisesta. Kalkinpoisto on helppo tapa välttää kalliimmat korjaukset.

Voit ostaa kalkinpoistoainetta myymälästämme tai toimittaa höyrypesurisi Konekuiskaajalle kalkinpoistoon.

Yhdistelmä- ja lakaisukoneen huolto

Konekuiskaaja tietää, että siivouskoneet ovat herkkiä otuksia. Ne sisältävät paljon kuluvia osia, joiden liian pitkä vaihtoväli heikentää merkittävästi puhdistustulosta. Tämä saattaa pahimmillaan vaurioittaa koneen muita osia.

Yhdistelmäkoneen harjat ja imukumit sekä lakaisukoneen harjat, reunakumit ja suodatin tulisi tarkastaa säännöllisesti ja vaihtaa tarvittaessa. Kärcherin koneissa vaihto on tehty mahdollisimman helpoksi, joten voit halutessasi vaihtaa ne itse. Vaihdettavia osia on hyvä pitää varalla, jotta työhön ei tule ylimääräisiä katkoksia.

Halutessasi voit tilata meiltä osien vaihdon tai vaikka säännöllisen ylläpitohuollon. Tämän lisäksi osa asiakkaistamme tuo koneensa säännölliseen huoltoon ja puhdistukseen.

Pölynimurin ja märkä-kuivaimurin huolto

Säännöllinen hoiva on imureidenkin pitkän iän salaisuus. Konekuiskaaja tietää, että säännöllinen suodattimen ja pölypussin vaihto on onnellisen ja toimivan imurin salaisuus.

Jos imurin suodatin rikkoutuu, pääsevät erilaiset hiukkaset imumoottoriin, mikä vaurioittaa imumoottoria nopeasti. Halvemmissa imurimalleissa imumoottorin vaihto tulee usein liian kalliiksi verrattuna uuden laitteen hintaan.

Märkä-kuivaimurissa (tai toiselta nimeltään vesi-imurissa) on pintavahti, joka estää veden pääsyn imumoottoriin. Jos pintavahti vaurioituu tai jumittuu, imumoottoriin pääsee vettä. Konekuiskaaja takaa, että siitä ei hyvä seuraa.

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»