YMPÄRISTÖN-
HOITOTUOTTEET

MT CS 250/36 Akkukäyttöisen Monitoimityökalun Oksaleikkuri

Vaihdettava lisälaite akkukäyttöiseen MT 36 Bp -monitoimityökalun käyttöyksikköön: MT CS 250/36 -oksaleikkuri. Turvallinen ja tarkka työskentely myös vaikeapääsyisissä paikoissa.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

MT CS 250/36 -oksaleikkurilla oksien karsinta ja kaataminen sujuu helposti ja erittäin turvallisesti aina maanpinnasta latvaan asti. Lisävarusteena saatavan lisävarren avulla ulotut myös korkeisiin ja vaikeapääsyisin paikkoihin. Kompaktin rakenteensa, 25 cm:n terälevyn pituuden ja 3,8":n teräketjun jaon ansiosta leikkaaminen on aina helppoa, nopeaa ja tarkkaa tällä oksaleikkurilla.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»