PAINEPESURIT

Kärcher painepesurit ammattikäyttöön
Uusi 5 vuoden takuuaika

Kärcherin kaikkien ammattikäyttöön olevien kylmä- ja kuumavesipesureiden takuuaika on 5 vuotta. Takuuehto koskee 1.1.2021 alkaen ostettuja Professional-pesureita. Takuuehdot->

Kärcherillä on laaja valikoima painepesureita ja ne soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Me autamme teitä löytämään sopivimman painepesurin juuri teidän tarpeisiin!

Kärcherin painepesurit ovat laadukas ja luotettava valinta. Pitkä kokemus ja syvällinen osaaminen vaativaan ammattikäyttöön tehdyistä puhdistuslaitteista tekee Kärcheristä alansa edelläkävijän. Jatkuva panostus omaan tuotekehitykseen, tuotantoon ja täsmälliseen laadunvalvontaan takaa pesureiden ensiluokkaisen laadun ja ylivoimaisesti parhaat tekniset ratkaisu.

Kärcher on luotettava hankinta – sen takaa varaosien varma saatavuus, vastuullinen takuukäytäntö ja laadukas huolto.

Ota yhteyttä ›

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»