PÖLYNIMURIT

T 11/1 Classic HEPA Pölynimuri

Hygieeninen ja taloudellinen: Pölynimuri T 11/1 Classic HEPA tekee vaikutuksen suurella imuteholla, HEPA 14 -suodattimella, pienellä painolla ja erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

HEPA 14 -suodattimen ansiosta T 11/1 Classic HEPA -pölynimuri täyttää turvallisuusvaatimukset myös hygieenisesti herkillä alueilla, kuten leikkaussaleissa, sairaaloissa tai muualla terveydenhuollossa. HEPA 14 -suodatin on sertifioitu testistandardin DIN EN 1822: 2019 mukaisesti ja se suodattaa pienetkin hiukkaset kuten aerosolit, virukset ja bakteerit, 99,995 prosentin erotusasteella. Vankka, erittäin kestävä ja siten erittäin taloudellinen pölynimuri tuottaa 235 mbar alipaineen 850 W:n tehosta, mikä takaa erinomaiset imutulokset erittäin matalalla, vain 61 dB äänenvoimakkuustasolla. Imuria voidaan käyttää siten ongelmitta mihin tahansa aikaan päivästä, jolloin melua on vältettävä. 11 litran säiliötilavuudella, vain 4,2 kg painolla, käytännöllisellä kantokahvalla ja ergonomisella käsikahvalla, kallistuksen kestävä T 11/1 Classic HEPA on erittäin kompakti, helppo kuljettaa ja mahdollistaa jatkuvan, ergonimisen työn. Tarvikkeet, kuten imuputki ja lattiasuutin, voidaan kätevästi säilyttää pölynimurissa. Mukana toimitetaan myös fleece-suodatinpussi.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»