PÖLYNIMURIT

BV 5/1 BP Pack Akkukäyttöinen Reppuimuri

Akkukäyttöinen reppuimuri, joka tarjoaa huippukevyen rakenteen ja luokkansa parhaan imutehon. Säädettävissä oikea- ja vasenkätiselle sopivaksi. Tässä malliversiossa mukana akku ja laturi.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Kärcher BVL 5/1 -reppuimuri on varma valinta kaikkeen liikkuvaan työhön, ahtaisiin kohteisiin ja tiloihin joissa pistorasiat ovat hankalasti saatavilla. Elokuvateatterit, lentokoneet, bussit, junat, hissit, tuulikaapit ja rappukäytävät saadaan siivottua reppuimurin avulla nopeasti ja vaivattomasti. Uuden rakenteen myötä imuri on saatu todella kevyeksi. EPP-materiaalista valmistettu runko takaa vääntöjäykän rakenteen samalla, kun selkäosaan kohdistuva paino on alle 4,6 kg. Patentoitu kantojärjestelmä Air Stream Comfort tekee käsittelystä helppoa. Se myös vaimentaa tärinää ja vähentää lämmön siirtymistä selkään. Kantolaite voidaan helposti säätää eri käyttäjille istuvaksi. Lisäksi säiliöosa on käännettävissä oikea- ja vasenkätiselle sopivaksi. Kaikkia imurin toimintoja ohjataan suoraan vyötäröhihnassa olevasta ohjauspaneelista. Tehokkaan imuturbiinin ansiosta useimmat työ hoituvat eco!efficiency-asetuksella, joka pienentää käyntiääntä ja tarjoaa pidemmän käyttöajan yhdellä latauksella. Kärcher Battery Power+ -akku takaa maksimaalisen imutehon, huolettoman lataamisen ja erittäin pitkän käyttöiän. Toimitukseen sisältyvät akku ja laturi ovat yhteensopivia muiden 36 V Battery Power+ -akkutuotteiden kanssa. HEPA 14 -suodatin on saatavilla lisävarusteena.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»