GENERAATTORI JA JÄTEVESIPUMPPU

PGG 8/3 Bensiinikäyttöinen Generaattori

Bensiinikäyttöinen generaattori PGG 8/3. Teho 7 kW. 3-vaihe voimavirtapistoke. 25 l tankki. Käyttöaika jopa 7 tuntia. Soveltuu rakennustyömaille, maatalouteen ja kunnallisiin kohteisiin.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Olipa kyseessä kaupalliset vai kunnalliset sovellukset: virtalähdettä ei usein ole saatavissa paikan päällä. Tämä ongelma ratkaistaan nopeasti tehokkaalla, bensiinikäyttöisellä synkronisella generaattorillamme PGG 8/3. Puhkeamattomien pyörien ja taitettavan työntökahvan ansiosta sitä on helppo kuljettaa ja liikuttaa. 25 litran bensiinisäiliö takaa pitkän käyttöajan, jopa 7 tuntia (täydellä teholla jopa 5,5 tuntia). Luotettava nelitahtinen bensiinimoottori (EU STAGE V) varmistaa jatkuvan 7 kW:n tehon. PGG 8/3 generaattorissa on kaksi maadoitettua pistorasiaa (AC) ja yksi 400 V:n pistoke (kolmivaihevirta), joka tarjoaa runsaasti kytkentävaihtoehtoja laitteillesi. Automaattinen jännitesäädin (AVR) mahdollistaa myös herkkien elektronisten laitteiden toiminnan. Vakiona ylikuormitus- ja öljymäärän merkkivalo. Vankka putkimainen teräsrunko suojaavat käyttäjiä ja konetta luotettavasti kaikilta riskeiltä tai vaurioilta.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»