TEOLLISUUDEN
PUHDISTUS-
JÄRJESTELMÄT

PC 100 M1 BIO Osienpesuallas

Ympäristöystävällinen, biologinen osienpesuallas toimii täysin liuotinvapaasti.

Hinta:

Tuotekuvaus

Biologinen osienpesuallas hyödyntää mikrobiteknologiaa puhdistamiseen. Sen ansiosta liuottimia ei tarvita lainkaan, mikä tarkoittaa kustannussäästöjä ja turvallisempaa, mukavampaa työskentelyä. Myöskään liuottimien hävittämisestä ei aiheudu vaivaa. Biologinen osienpesuallas soveltuu erinomaisesti öljyisten ja rasvaisten osien, komponenttien ja työkalujen puhdistamiseen maks. 100 kg:n painoon saakka. Lujasta, iskunkestävästä muovista tehty osienpesuallas on kevyt siirtää ja helppo ja turvallinen käyttää.

Tekniset tiedot

Ladattavat tiedostot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»