TEOLLISUUDEN
PUHDISTUS-
JÄRJESTELMÄT

IB 10/8 L2P Kuivajääpuhallin

Patentoitu IB 10/8 L2P -on ensimmäinen kuivajääpuhalluslaite, joka valmistaa itse tarvittavat kuivajääpelletit suoraan nestemäisestä hiilidioksidista.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Puhdistuksen uusi ulottuvuus!

IB 10/8 L2P on tekninen mullistus, joka mahdollistaa kuivajääpuhalluksen soveltamisen aivan uudenlaisissa käyttöympäristöissä. Kuivajääpuhalluksen erinomaista puhdistustehoa voidaan hyödyntää nopeasti ja vaivattomasti, ilman pitkiä esivalmisteluja. Laite tuottaa itse puhdistuksessa tarvittavat jääpelletit suoraan nestemäisestä hiilidioksidista. Menetelmän ansiosta kuivajääpuhallusta voidaan soveltaa myös pienemmissä puhdistuskohteissa ja töissä, jotka edellyttävät nopeaa reagointia ja laitteiden helppoa liikuteltavuutta. Laite on investointikustannuksiltaan tavallisia kuivajääpuhaltimia edullisempi ja sopii siten aivan uudenlaisiin käyttökohteisiin aina autokorjaamoista pienten muottien ja sähkölaitteiden puhdistamiseen. Ratkaisun edut korostuvat käytössä, jossa tarve on satunnaisempaa ja vaihtelee esimerkiksi tuotantovolyymin tai asiakasmäärän mukaan. IB 10/8 L2P voidaan kytkeä paineilmaverkkoon tai erilliseen paineilmakompressoriin. Kompressorin kokoluokka vaikuttaa puhdistustehoon. Kärcher IB 10/8 L2P varustetaan käyttökohteen mukaan valitulla hiilidioksidipullolla. Ne voivat olla vetoisuudeltaan 5 - 37,5 kiloa.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»