TEKSTIILIPESURIT

PUZZI 30/4 Painehuuhtelukone

Painehuuhtelukone suurten tekstiilipintojen puhdistukseen. Helppokäyttöinen painehuuhtelukone suurella säiliöllä. Pistoke PW 30 moottoroidulle harjalle.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Näppärä ammattilaistason painehuuhtelulaite tekee tekstiilipintojen ja kokolattiamattojen puhdistamisesta tehokasta ja nopeaa. Nivelletty lattiasuulake pysyy kiinni puhdistettavassa pinnassa vaikka suulakkeen kulma vaihtuisikin. Uudistetussa käsisuulakkeessa on ikkuna, josta likaveden virtauksen määrää voi tarkastella. Painehuuhtelulaitteen kaikki käyttökytkimet ovat tuttuun tapaan keltaisia. Pikaohjeet laitteen käyttöön on painettu laitteen kylkeen, jossa ne kulkevat kätevästi aina mukana.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»