POLTTOMOOTTORI­KÄYTTÖISET PAINEPESURIT

HDS 8/20 G Polttomoottorikäyttöinen Painepesuri

Tehokas ja ulkomitoiltaan kompaktin kokoinen, bensiinimoottorilla varustetu kuumavesipesuri. 200 baarin paine ja 800 l vedentuotto sopii lian irrottamiseen vaativissa kohteissa.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Kuumavesipainepesuri HDS 8/20 G on varustettu tehokkaalla ja varmatoimisella bensiinimoottorilla. 30-litran polttoainesäiliö mahdollistaa pitkät työskentelyjaksot ja toimimisen kohteissa, joissa ei ole sähkövirtaa saatavilla. Vankka putkirunko suojaa laitetta ulkoisilta kolhuilta ja toimii myös työntökahvoina painepesuria liikuteltaessa. Laitteessa on kolme puhkeamatonta pyörä, joista yksi on varustettu jarruilla. Tehokas poltin mahdollistaa kuuman veden riittävyyden myös vaativissa olosuhteissa.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»