POLTTOMOOTTORI­KÄYTTÖISET PAINEPESURIT

HD 9/23 G Polttomoottorikäyttöinen Painepesuri

Järeä polttomoottoripesuri kohteisiin, joissa sähkövirtaa ei ole saatavilla. Vankka teräsrunko, varmatoiminen kampiakselipumppu ja Hondan bensamoottori sopivat koviin kenttäolosuhteisiin.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Hondan valmistamasta polttomoottorista käyttövoimansa saava järeä painepesuri toimii kenttäolosuhteissa sähkövirrasta riippumatta. Varmatoiminen, messinkinen kampiakselipumppu tuottaa väkevän 230 barin työpaineen. Vankka teräsrunko sopii kovaan työmaakäyttöön. Suurten kumipyörien ja kompaktien ulkomittojen ansiosta pesuri liikkuu helposti paikasta toiseen ja pesuvarusteet pysyvät tallessa omilla säilytyspaikoillaan. Pesuriin voidaan imeä paineetonta syöttövettä esim. tynnyristä tai lammesta, ja kookas syöttövesisuodatin suojaa pumppua epäpuhtauksilta. Ylikuumenemissuoja ja ylipaineen estävä turvaventtiili varmistavat turvallisen käytön ja luotettavan toiminnan.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»