KYLMÄVESI­PAINEPESURIT

HD 17/15-4 S Classic Painepesuri

Tehokas supersarjan kylmävesipesuri edullisena Classic-versiona. Suunniteltu kohteisiin, jossa tarvitaan pesutehoa ja erityisesti suurta 1700 l/h vesimäärää kuljettamaan likaa.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Tämä supersarjan kylmävesipesuripesuri on suunniteltu kohteisiin, joissa helppokäyttöistä ja varmatoimista peruspesuria, jossa on suuri vedentuottokyky. Vankan teräskehikon sisään rakennettu pesuri kulkee kookkaiden pyörien ansiosta kevyesti kohteesta toiseen. Kärcherin patentoitu suutinteknologia tuottaa koko leveydeltään tasaisen voimakkaan korkeapainesuihkun, jonka ansiosta saavutetaan ensiluokkainen puhdistustulos nopeasti ja veden kulutus optimoiden. Pitkän käyttöiän takaa hidaskierroksinen, 4-napainen sähkömoottori sekä kampiakselipumppu, jossa on keraamiset männät ja messinkipääty. Myös pesurin liitännät ovat kestävää, korkealaatuista messinkiä. EASY!Lock pikakiinnitysjärjestelmä mahdollistaa viisi kertaa nopeamman käsittelyn, kuin perinteisissä ruuviliitoksissa. Käyttäjä voi säätää painetta ja vesimäärää pumpussa olevan säätimen avulla.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»