KYLMÄVESI­PAINEPESURIT

HD 10/25-4 SXA Plus Painepesuri

Tehokas, automaattisella letkukelalla varustettu supersarjan korkeapainepesuri, joka tuottaa peräri 250 baarin maksimipaineen ja vedentuoton 1000 l/h. Mukana myös uusi Vibrasoft-suutin.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Supersarjan ammattipesuri HD 10/25 on nyt saatavilla entistä paremmin varusteltuna versiona. Tämä kylmävesipesuri on suunniteltu vaativaan käyttöön ja mahtuu pystymallisena pieneenkin tilaan. Pitkän käyttöiän takeena on tehokas, 4-napainen, 3-vaihe ilma-vesijäähdytteinen sähkömoottori, jossa on matala kierrosnopeus ja hiljainen käyntiääni. Tehokkaasti likaa irrottava Vibrasoft-turbosuutin kuuluu Plus-malleissa vakiovarustukseen. Ergonominen Vibrasoft-suutin tuottaa pyörivän liikkeen tasaisesti samalla, kun se minimoi pesupistooliin ja suihkuputkeen kohdistuvat värinät. Pesukahvaan asennettu Servo Control -säätö mahdollistaa paineen ja vesimäärän säätämisen pesukohteen mukaan. Luja, iskunkestävä muovikuomu suojaa pesurin komponentteja kolhuilta ja lialta. EASY!Force -pesukahva käyttää korkeapainesuihkusta syntyvää rekyylivoimaa liipaisimen painamiseen, mikä vähentää käyttäjältä vaadittavan puristusvoiman nollaan. EASY!Lock pikakiinnitysjärjestelmä mahdollistaa paineletkun ennätysnopean kytkemisen. SXA-mallien automaattisen letkukelan ansiosta pesuri on nopea ottaa käyttöön ja korkeapaineletku pysyy aina siististi mukana. Teräsvahvistettu ja teflonpinnoitettu letku kelautuu tasaisesti myös paineen alaisena ja uusi kela toimii jopa 45 asteen kulmassa.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»