KYLMÄVESI­PAINEPESURIT

HD 10/25-4 S Painepesuri

Tehokas supersarjan kylmävesipainepesuri, joka tuottaa peräti 250 baarin maksimipaineen ja vedentuoton 1000 l/h.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Supersarjan kylmävesipesuri HD 10/25 on uudistunut ja tarjoaa entistä tehokkaamman ja miellyttävän tavan ammattimaiseen korkeapainepesuun. Pitkän käyttöiän takeena on tehokas, 4-napainen, 3-vaiheinen ja ilma-vesijäähdytteinen sähkömoottori, jossa on matala kierrosnopeus ja hiljainen käyntiääni. Pumppu ja moottori on suojattu elektronisella valvontajärjestelmällä. Kärcherin patentoitu suutinteknologia tuottaa koko leveydeltään tasaisen voimakkaan korkeapainesuihkun, jonka ansiosta saavutetaan erinomainen pesutulos. Pesukahvaan asennettu Servo Control -säätö mahdollistaa paineen ja vesimäärän säätämisen pesukohteen mukaan. Luja, iskunkestävä muovikuomu suojaa pesurin komponentteja kolhuilta ja lialta. Myös pesurin liitännät ovat kestävää, korkealaatuista messinkiä. EASY!Force -pesukahva käyttää korkeapainesuihkusta syntyvää rekyylivoimaa liipaisimen painamiseen, mikä vähentää käyttäjältä vaadittavan puristusvoiman nollaan. EASY!Lock pikakiinnitysjärjestelmä mahdollistaa paineletkun ennätysnopean kytkemisen. Pesurin rungossa on valmiit kiinnityspaikat tarvikkeille. Pesurin mukana tuleva vedensuodatin on helposti tarkistettavissa ja irrotettavissa ilman työkaluja.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»