YHDISTELMÄ­KONEET

KIRA B 50 Yhdistelmäkone

Siivousrobotti Kira tuo aivan uudenlaista joustavuutta taloudellisuutta ja tehoa koneelliseen lattianpesuun. Selkeä ja looginen käyttöliittymä takaa vaivattoman käyttöönoton ja työskentelyn.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

KIRA-siivousrobotti vapauttaa käyttäjät toistuvista ja kuormittavista rutiinitehtävistä ja mahdollistaa ihmisen ja robotin työskentelyn työparina, joissa kumpikin voi keskittyä omiin vahvoihin osaamisalueisiinsa. KIRA B 50 -siivousrobotin käyttöönotto ja siivousalueiden määrittely on äärimmäisen helppoa. Viimeisintä teknologiaa edustavien antureiden, kehittyneen ohjausjärjestelmän ja tehokkaiden litiumioniakkujen ansiosta siivousrobottii kykenee itsenäisen ja tehokkaaseen työskentelyyn myös suuremmilla pinta-aloilla. Puhdasvesisäiliön huuhtelu- ja täyttöautomatiikka, helpot puhdistusrutiinit ja lukuisat muut käyttäjää helpottavat ominaisuudet takaavat joustavan ja miellyttävän käytön. Ajonopeuden mukaan säätyvä veden annostelu ja automaattinen puhdistusaineen annostelujärjestelmä takaavat parhaan pesu- ja kuivaustuloksen ja auttavat hallitsemaan käyttökustannuksia. Kun käytössä on erillinen telakointiasema, siivousrobotin lataus sekä nesteiden tyhjennys ja täyttö tapahtuvat automaattisesti. Ihmisen suorittamia työvaiheita tarvitaan siis vain pieniin puhdistus- ja huoltotoimenpiteisiin. Koneen toimintojen tarkastelu ja esimerkiksi koneen pysähtymisestä kertovien viestin vastaanotto on mahdollista hoitaa myös tietokoneella tai älypuhelinsovelluksella.

Tekniset tiedot

Ladattavat tiedostot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»