YHDISTELMÄ­KONEET

BR 45/22 C BP PACK Yhdistelmäkone

Täysin varusteltu, akkukäyttöinen BR 45/22 C Bp Pack yhdistelmäkone. Kääntyvä pesupää ja rattiohjaus takaavat maksimaalisen ohjattavuuden ja suorituskyvyn.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Odotettu uutuus suosittuun kokoluokkaan. Jopa suurissa tiloissa joudutaan usein kamppailemaan ahtaiden alueiden tai tiiviisti kalustettujen tilojen kanssa. BR 45/22 C Bp Pack yhdistelmäkone on ihanteellinen valinta näiihin vaativiin kohteisiin. Varustettu telaharjaisella pesupäällä joka pyörii 200° kumpaankin suuntaan KART-ohjausteknologian (Kärcher Advanced Response Technology) ansiosta ja se tarjoaa suuren työleveyden yhdistettynä poikkeukselliseen ketteryyteen – sopii erinomaisesti isoille ja tiiviisti kalustetuille tiloille. Rattiohjaus ja kääntyvä pesupää tekee ohjauksesta kevyttä ja helppoa, mahdollistaen tiukat käännökset. Pesee myös taaksepäin ajettaessa. Sisäänrakennettu, suuritehoinen litium-ioni-akku mahdollistaa jopa 3x pidemmän käyttöiän kuin perinteiset lyijyakut ja se on myös täysin huoltovapaa. Käyttämällä innovatiivistä eco!efficiency -tilaa voi käyttöaikaa vieläkin lisätä merkittävästi, sekä vähentää äänenvoimakkuutta noin 40% – ihanteellinen päiväsaikaan tapahtuvassa siivouksessa. Lisävarusteena HEPA-suodatin puhdistaa poistoilman, jolloin voit työskennellä hygienian kannalta kriittisillä alueilla.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»