YHDISTELMÄ­KONEET

BR 30/1 C Bp Pack Lattiapesuri

Pieneen tilaan mahtuva, todella helppokäyttöinen lattiapesuri. Tehostaa työskentely ja parantaa hygieniatasoa. Erinomainen vaihtoehto korvaamaan pienten kohteiden manuaalista siivousta.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Lattiapesuri BR 30/1 C on suunniteltu ammattimaiseen siivoukseen pienissä kohteissa, joissa manuaalinen moppaaminen halutaan korvata koneellisella siivoamisella. Johdoton lattiapesuri kulkee kevyesti työkohteesta toiseen ja vie säilytysasennossa todella vähän tilaa. Laitteen telaharjat on helppo vaihtaa ja pestä seuraavaa käyttökertaa varten. Mukana tulee säilytystelakka, jossa laitteen telat eivät ole kosketuksissa lattiapintaan. Laite parantaa siivoustyön laatua ja vähentää siihen kuluvia työtunteja, joten se on erinomainen valinta pieniin kohteisiin, joissa käy paljon asiakkaita. Näitä ovat muun muassa vastanottotilat, aulat, pienet kahvilat ja henkilöstöravintolat. Laite sopii hyvin myös kotisiivouksia tekeville siivousliikkeille. RM 732 -desinfektioaineen kanssa laitetta voidaan käyttää myös tilojen desinfiointiin. Tässä mallissa on mukana 18 V akku sekä siihen sopiva pikalaturi. Tehokas ja pitkäikäinen litiumioniakku sekä laturi ovat yhteensopivia muiden Kärcher Battery Power+ 18 V -akkutuotteiden kanssa.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»