YHDISTELMÄ­KONEET

BD 50/70 R BP PACK Classic Yhdistelmäkone

Helppokäyttöinen, ketterä, akkukäyttöinen BD 50/70 R Bp Pack Classic päältäajettava laikkaharjalla varustettu yhdistelmäkone.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Solakan ja kompaktin muotoilun ansiosta, akkukäyttöistä BD 50/70 R Bp Pack Classic päältäajettavaa yhdistelmäkonetta on erittäin helppo käsitellä ja kuljettaa, esimerkiksi hississä. Edullinen lähtötason malli, tehokkaalla 105 Ah akulla, toimii todellisena vaihtoehtona perässäkäveltäväville koneille. Yksinkertainen käyttää värikoodattujen käyttöelementtien avulla, jotka on yhtä vaikuttavia kuin monet muut hyödylliset ja näppärät yksityiskohdat.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»