YHDISTELMÄ­KONEET

BD 50/40 RS BP Yhdistelmäkone

Seisten ohjattavassa koneessa yhdistyvät perässäkäveltävän koneen ketteryys ja päältäajettavan työskentelynopeus.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Seisten ajettava yhdistelmäkone tarjoaa perässäkäveltävän koneen ketteryyden ja helppokäyttöisyyden yhdistettynä päältäajettavan nopeuteen, työsuoritukseen ja käyttömukavuuteen. BD 50/40 RS on ihanteellinen ratkaisu esim. valintamyymälöihin, julkisiin rakennuksiin ja sairaaloihin. public buildings, healthcare and contract cleaning. Erittäin pieni kääntösäde mahdollistaa haastavien kohteiden tarkan siivouksen. Optimoitu imujalka kiertyy pesupään ympäri ja kuivaa 100 % tarkasti myös tiukoissa käännöksissä. Eco-toiminto auttaa säästämään vettä ja alentamaan pesuaineen kulutusta ylläpitosiivouksessa.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»