YHDISTELMÄ­KONEET

BD 30/4 C BP PACK Yhdistelmäkone

Helppo käyttöinen, erittäin kompakti ja kevyt siivouskone. Akkukäyttöinen BD 30/4 C Bp Pack nopeaan pintojen puhdistamiseen jopa 300 m² asti.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Akkukäyttöinen BD 30/4 C Bp Pack on erittäin kompakti yhdistelmäkone, joka tarjoaa vaikuttavan suorituskyvyn pienillä alueilla jopa 300 m² asti. Olipa pintana luonnon- tai tekokiveä, epoksihartsia, linoleumia tai PVC:tä, pudistaminen tapahtuu huomattavasti nopeammin ja perusteellisemmin kuin käsin perinteisillä menetelmillä. Kone toimii myös peruutettaessa pyörivän pesupään ansiosta. Hyvin suunniteltu ja erittäin yksinkertainen käyttökonsepti. Koneen värikoodatut käyttöelementit löytyvät nopeasti. Tehokas ja nopeasti ladattava litiumioniakku on helposti vaihdettavissa. Erittäin kevyt siivouskone painaa ainoastaan 20 kg, mikä helpottaa sen käyttöä eri kerroksissa, vaikka hissiä ei olisi.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»