YHDISTELMÄ­KONEET

B 60 W BP DOSE Yhdistelmäkone

Akkukäyttöinen yhdistelmäkone 60-litraisilla säiliöillä ja pesuaineen automaattisella DOSE-annostelujärjestelmällä. Helposti vaihdettava pesupää, säiliön pikatäyttö ja automaattihuuhtelu.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Helposti vaihdettava pesupää mahdollistaa telaharjan tai laikan käytön sekä erilaiset työleveydet tarpeen mukaan. Koneessa on puhdasvesisäiliön pikatäyttö ja automaattinen likavesisäiliön huuhtelu. KIK- eli "Kärcher Intelligent Key"-järjestelmä tekee käytöstä helppoa: Käyttäjäkohtainen avain varmistaa oikeat säädöt ja asetukset työkohteen ja käyttäjän mukaan. Työnohjaajalla on oma avain, jolla koneen säätöjä voidaan muokata.

Tekniset tiedot

Ladattavat tiedostot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»