YHDISTELMÄ­KONEET

B 50 W BP PACK D51 Yhdistelmäkone

B 50 W on kevyesti kulkeva, vetomoottorilla varustettu yhdistelmäkone, jonka kattava varustus tekee siitä todellisen tehotyökalun. Laikkatmallinen pesupää sekä huuhtelu ja täyttöautomatiikka.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Uuden B 50 -sarjan yhdistelmäkoneen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tekniikkaan, joka on mahdollisimman kestävää ja helppokäyttöistä ja minimoi käyttövirheistä johtuvat vikaantumiset. Uudelleenmuotoillut pesupää ja imusuulake on valmistettu erittäin kestävästä, muotoon valetusta alumiiniseoksesta, jotka mahdollistavat komponenttien helpon puhdistamisen. Yhdistelmäkoneen toimintoja voidaan ohjata tutuilla, värikoodatuilla pikapainikkeilla tai uudella älypuhelinsovelluksella. Kone on varustettu omalla vetomoottorilla, joka yhdessä selkeän muotoilun kanssa mahdollistaa kevyen liikuttelun ja erinomaisen näkymän työskentelyalueelle. Koneen kattavaan varustukseen kuuluu automaattinen tankin huuhtelu, AutoFill-vedentäyttöautomatiikka sekä tarkan annostelun takaava Dose-pesuaineannostelija. Malli D51 on varustettu 51 cm työleveyden tarjoavalla, laikkatyyppisellä pesupäällä.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»