YHDISTELMÄ­KONEET

B 110 R BP PACK Yhdistelmäkone

B 110 R tarjoaa ergonomisen ja tehokkaan vaihtoehdon isojenkin lattiapintojen pesemiseen. Kattavasti varustellun koneen nerokkaat yksityiskohdat tekevät siitä miellyttävän käyttää ja huoltaa.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Näppärä koko ja kapea muotoilu tekevät B 110 R:stä helposti ohjattavan. Värikoodatut käyttöelementit, kuljettajan istuimen korkeussäätö ja ergonominen kaasupoljin tekevät työskentelystä helppoa ja ovat erinomainen apu pitkissä työskentelyjaksoissa. Automaattisesti, ajonopeuden mukaan säätyvä veden annostelu ja aikaa säästävä automaattitäyttö nopeuttavat työskentelyä ja säästävät käyttäjän ylimääräisiltä rutiineilta. Pesevä sivuharja kasvattaa koneen työleveyttä ja mahdollistaa tarkan puhdistamisen esimerkiksi seinänvierustoilta ja hyllyjen läheltä. Uudelleenmuotoiltu, entistä kestävämpi imujalka seuraa tarkasti seinän muotoja ja takaa erinomaisen kuivaustuloksen vaativillakin lattiapinnoilla. Lukuisten varustepakettien avulla kone on mahdollista räätälöidä siten, että se vastaa tarkasti kunkin käyttökohteen yksilöllisiä tarpeita. Tässä versiossa on mukana 750 mm leveä, telaharjoilla varustettu pesupää (R75), pitkän ajoajan tarjoava 170 Ah:n akkupaketti, pesuaineannostelija (Dose) ja pesevä sivuharja (SSD).

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»