LATTIANHOITO­KONEET

BDS 43/Orbital C Lattianhoitokone

Luotettava, käyttäjäystävällinen lattianhoitokone. Varusteltu puhdasvesisäiliöllä ja veden annosteluvivulla. Laikan epäkeskoliike tekee työskentelystä tehokasta ja koneesta helpon hallita.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Monipuolinen orbital-teknologiaa käyttävä kone mm. lattian syväpuhdistukseen, hiontaan, kiillotukseen sekä kokolattiamaton puhdistukseen. BDS 43 Orbital on helppokäyttöinen ja kestävä. Säästää työ- ja kemikaalikustannuksissa korkean mekaanisen tehon ansiosta.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»