PÖLYNIMURIT

T 10/1 Adv HEPA Pölynimuri

Pienikokoinen, ergonominen ja kestävä kuivapölynimuri. Käyntiääneltään hiljainen hiljainen ja varustettu tehokkaalla HEPA 14 -suodattimella. Sopii hygieenisesti herkkien alueiden imurointiin.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

T 10/1 Adv HEPA -pölynimurin imuteho on erittäin korkea, melutaso erittäin alhainen ja tilavuus on 10 litraa. Pölynimuri tuottaa vaikuttavan 24 kPA:n tyhjiön 800 W:n teholla, mikä takaa huipputason puhdistustulokset toimistoissa, kaupoissa, hotelleissa sekä terveydenhuollossa. 59 dB (A):n äänenvoimakkuudella se on niin hiljainen, että sen käyttö on mahdollista jopa yöllä sairaaloissa tai hotelleissa, mikä tekee siitä täydellisen ammattimaiseen siivoustoimintaan. Integroitu HEPA 14 -suodatin on sertifioitu testistandardin DIN EN 1822: 2019 mukaisesti ja se suodattaa pienetkin hiukkaset, kuten aerosolit, virukset ja bakteerit 99,995 prosentin erotusasteella, mikä takaa korkeimmat turvallisuusstandardit hygieenisesti herkillä alueilla. T 10/1 Adv HEPA on kompakti, vakaa, kestävä, helppo huoltaa ja suunniteltu ergonomiseksi käyttää.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»