PÖLYNIMURIT

HV 1/1 BP CS Akkukäyttöinen Pölynimuri

Akkukäyttöinen käsipölynimuri HV 1/1 Bp Cs: tehokas, monipuolinen ja kevyt. Mukana kantohihnaa ja joustava imuletku : ihanteellinen asennustöihin. Akku ja laturi ostettava erikseen.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Kompakti, kevyt, johdoton: akkukäyttöinen käsipölynimuri HV 1/1 Bp Cs vakuuttaa vakiovarusteillaan, etenkin tyypillisissä asennustöissä syntyvän lian poistamiseen. Käytännöllisen kantohihnan ansiosta asentajalle jää molemmat kädet vapaaksi. Joustava imuletku, rakosuutin ja imuharja kuuluvat toimitukseen. Poran pöly ja muu lika on poistettavissa nopeasti ilman, että tarvitaan suuria pölynimureita. Kärcher Battery Power+ -akun ansiosta HV 1/1 Bp Cs on kestävä kone, jolla on suuri imuteho. Se soveltuu myös moniin muihin käyttötarkoituksiin esimerkiksi rakennusten, huonekalujen tai ajoneuvojen puhdistukseen. Näitä käyttöalueita varten on saatavana myös erillisiä lisävarustepaketteja, jotka on räätälöity kullekin työlle. Akku ja laturi eivät sisälly toimitukseen.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»