PÖLYNIMURIT

CVS 65/1 Bp Pack Mattoimuri

Tehokas ja erittäin helppokäyttöinen mattolakaisin, jonka kaksoissuodatus ja todella hiljainen käyntiääni tarjoavat miellyttävän työskentelyn. Tässä mallissa on mukana akku ja pikalaturi.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Mattolakaisin CSV 65/1 on Kärcher Battery Power+ -akkuperheen uusin tulokas, joka tarjoaa aivan uudenlaista tehokkuutta ja joustavuutta mattojen imurointiin. Laite soveltuu irtoroskien ja pölyjen poistoon myös mattojen vieressä olevilta kovilta lattiapinnoilta. Suuri työleveys, kookas säiliö ja pitkän käyttöajan tarjoava akkujärjestelmä takaavat joustavan ja nopean työskentelyn. Harjapaineen säätö tapahtuu helposti ja nopeasti laitteen päältä. Järjestelmä informoi käyttäjää liian suuresta harjapaineesta. Kookas, noin 20 litran jätesäiliö on helppo irrottaa yhden käden otteella. Säiliön sisäpuoli on muotoiltu pyöreäkulmaiseksi, joten se tyhjentyy hyvin ilman kaapimista tai harjaamista. Sivuharja voidaan kytkeä päälle ja pois jalkapainikkeella. Kookkaat takapyörät on sijoitettu siten, että laite liikkuu kevyesti kynnysten tai portaiden yli. Imupuolella on automaattisella puhdistustoiminnolla varustettu esisuodatin ja tehokas pääsuodatin. Suodattimet ovat vaihdettavissa ilman työkaluja laitteen puhtaalta puolelta. Tässä mallissa on mukana 7,5 Ah akku ja laturi. Kestävällä litiumioniakulla saavutetaan noin tunnin yhtäjaksoinen imurointiaika. Kannen alla on säilytyspaikka vara-akulle.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»