MÄRKÄ-KUIVAIMURIT

NT 65/2 TACT² Veden- ja pölynimuri

Väkivahva märkä-kuivaimuri kahdella moottorilla ja automaattisella TACT-suodattimenpuhdistuksella. Antistaattiset varusteet.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Automaattinen suodattimenpuhdistus ylläpitää tasaisen imutehon ja suuretkin määrät hankalaa hienopölyä roskista puhumattakaan voidaan imuroida rivakasti ilman huolta suodattimen tukkeutumisesta ja imutehon heikentymisestä. Antistaattiset varusteet estävät staattisen sähkövarauksen aiheuttamat räpsähdykset hienojakoista pölyä imuroitaessa. Nesteiden imurointi onnistuu kätevästi suodatinta vaihtamatta. Laakasuodattimen ei vie säilötilaa, joten säiliökapasiteetti on maksimaalisesti hyödynnettävissä. Kahden tehokkaan moottorin turvin imuri suoriutuu niin pölystä, karkeista roskista kuin nesteistäkin.

Tämä tuote myös vuokrakoneena! 65 €/vrk ja 120 €/vkl (sis. 1 kpl pölypusseja, seur. 10 €/kpl)

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»