MÄRKÄ-KUIVAIMURIT

NT 40/1 TACT TE L Veden- ja pölynimuri

Kompakti ja helposti kuljetettava NT 40/1 Tact Te L märkä-kuivaimuri Tact-suodattimen puhdistusjärjestelmällä ja 40 litran säiliöllä, takaa pitkän ja keskeytymättömän käytön.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

NT 40/1 Tact Te L märkä-kuivaimuri on ihanteellinen kone kaikille liikkuville ammattilaisille, jotka tarvitsevat suurta säiliökapasiteettia. Siinä on kestävä 40 litran säiliö, johon mahtuu helposti kaikenlainen pöly ja lika, hienosta karkeaan, tai nesteisiin. Säiliössä on myös suojapuskuri ja kestävät metallipyörät. Pitkät, keskeytymättömät työjaksot ovat mahdollisia milloin tahansa. Tämä varmistetaan erinomaisella Tact-suodattimen puhdistusjärjestelmällä ja kosteudenkestävällä PES-laakasuodattimella. Uusi kiertokytkin mahdollistaa imuasetusten helpon valinnan, portaattoman tehonsäädön ja integroidun sähkötyökaluliitännän yksinkertaisen käytön. Koneen kompaktit mitat helpottavat käsittelyä ja kuljettamista; ergonominen työntöaisa, joka voidaan nopeasti asentaa tai irrottaa, on saatavilla lisävarusteena. Olipa kyseessä tuotantolaitos, korjaamo tai työmaa: kaikki käyttäjät hyötyvät laajastaja uudelleen kehitetystä lisävarustevalikoimasta, jotka voidaan varastoida tai kiinnittää suoraan koneeseen.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»