GENERAATTORI JA JÄTEVESIPUMPPU

WWP 45 Jätevesipumppu

Jätevesipumppu WWP 45, kapasiteetti max 45 m³/h. Tehokas bensiinikäyttöinen nelitahtimoottori. Soveltuu kohteisiin, jossa ulkoista virtalähdettä ei ole saatavilla.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Jätevesipumppu WWP 45 on helposti liikuteltavissa kompaktin koon ja kevyen painon ansiosta. Pumppua ja moottoria suojaa vankka putkirunko, joten sitä voidaan käyttää huoletta rajummissakin olosuhteissa. Pumpulla voidaan pumpata partikkeleja aina halkaisijaltaan 30 mm saakka. Vetokäynnistin ja manuaaliryyppy. Toimitus sisältää liittimet. Letkut lisävarusteena. Soveltuu monipuolisiin jäteveden siirtotarpeisiin, esim. tulvivat kellarit ja maatalouden vedensiirto. Erinomainen myös HD/HDS-trailerin säiliön tai IB-kontin täyttöön.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»