PAINEPESURIT

K 2 Akkupainepesuri 36V + akku 5.0Ah

Ei sähkövirtaa? Ei hätää kun mukana on kätevä, akkukäyttöinen Kärcher K 2 painepesuri. Suorituskykyinen pesuri erilaisiin puhdistustehtäviin kotona ja mökillä, ilman virtajohtoa.

Hinta: Pyydä tarjous

Tuotekuvaus

Kärcher K 2 akkukäyttöisellä painepesurilla voit säätää pesuaineen määrää sekä vaihtaa viuhkasuuttimesta Rotojet-suuttimeen aina pestävän pinnan mukaan. Helppouden lisäämiseksi Kärcher-imuletku mahdollista veden käytön vaihtoehtoisista vesilähteistä, kuten sadevesitynnyrit tai järvivesi. Innovatiivisen reaaliaikatekniikan ansiosta akun LCD-näyttö näyttää tietoja akun kapasiteetista. Käytön ja latauksen aikana akun kapasiteetti näytetään minuutteina ja varastoinnin aikana se näytetään prosentteina. Pitkäkestoinen ja tehokas litiumioniakku ja laturi sisältyvät pakkaukseen ja ovat yhteensopivia kaikkien 36 V Kärcher Battery Power -alustan laitteiden kanssa. Pakkauksen mukana tulee akku ja laturi.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»