IMURIT

WD 2 Veden- ja pölynimuri

12 litran muovisäiliö, 4 m johto ja 1,9 m imuletku takaavat tehokkaan suorituskyvyn kompaktissa koossa.

Hinta: 69 € sis. alv 24 %

Tuotekuvaus

WD 2 tekee vaikutuksen kompaktilla muotoilullaan ja on erittäin suorituskykyinen ja energiatehokas – sen virrankulutus on vain 1000 W. Kone puhdistaa tehokkaasti niin kuivan, märän, karkean kuin hienojakoisen lian. Mallissa on vankka ja iskunkestävä 12 litran muovisäiliö, 4 metrin johto sekä 1,9 metriä pitkä imuletku suoralla kahvalla, Clips-lattiasuulake. Vaahtomuovisuodatin mahdollistaa kuivan ja märän lian imuroinnin ilman suodattimen vaihtamista. Koneen päällä olevaa säilytystilaa voi käyttää esimerkiksi työkalun ja pienten osien turvalliseen varastointiin. Putket ja lattiasuuttimet voidaan laittaa kätevästi taukoasentoon. Tämän lisäksi laitteessa on tilaa säästävä varastointi, käytännöllinen varusteiden säilytys ja ergonomisesti muotoiltu kantokahva vaivatonta kuljetusta varten.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate:

  1. Ota yhteyttä ja kerro meille puhdistushaasteesi. Soita, lähetä sähköpostia, täytä yhteydenottolomake tai tule paikan päälle! Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden eri alat, kiinteistöhuolto, laitoshuolto, maatalous ja kotitaloudet.
  2. Ilmainen arviointikäynti. Mietimme yhdessä mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Arviointi voidaan toteuttaa paikan päällä tai tapauskohtaisesti myös puhelimitse.
  3. Koneen esittely tarvittaessa. Useimmiten voimme sopia myös kone-esittelyn yrityksenne tiloissa. Vaihtoehtoisesti esittelemme koneen meidän tiloissamme.
  4. Kirjallinen tarjous. Laskemme kokonaisvaltaisen tarjouksen keskustelemistamme vaihtoehdoista.
  5. Ostopäätös. Koneen toimittaminen ja käyttöopastus.
  6. Meillä saat jatkossakin apua ongelmatilanteissa.

Kerro meille puhdistushaasteesi – etsimme sinulle oikean ratkaisun!

Yhteydenottolomake

TUTUSTU VERKKOKAUPASSA OLEVIIN
TUOTTEISIIMME

Gifthere logo

Verkkokauppa»