Kärcher yhdistelmäkoneet

Kompakti - perässäkäveltävä - seisten ajettava - päältäajettava

Koneissa on useita eri vaihtoehtoja. Kärcher perässäkäveltävät ja päältä ajettavat yhdistelmäkoneet. Kärcherin yhdistelmäkoneet ovat ihanteellisia lattioiden hygieeniseen puhdistukseen ja hoitoon. Ne sopivat erilaisten lattiapintojen ylläpito- ja peruspuhdistukseen. Haastavista nurkista ja katveista aina suurten pinta-alojen taloudelliseen ja perusteelliseen puhdistukseen. Kaikkeen löytyy juuri oikea ratkaisu Kärcherin monipuolisesta konevalikoimasta.

Pitkä kokemus ja syvällinen osaaminen ammattikäyttöön mitoitettujen puhdistusratkaisujen kehittäjänä tekevät Kärcheristä alansa edelläkävijän. Lukuisten hyvin suunniteltujen ratkaisujen ansiosta Kärcher yhdistelmäkoneiden käyttäjäystävällinen tekniikka edustaa tätä päivää. Koneet ovat helppoja ja turvallisia käyttää, kiitos niiden viimeistellyn ergonomian ja havainnollisesti huomiovärillä merkittyjen selkeiden hallintalaitteiden. Koneiden monipuolisuus on aivan omaa luokkaansa. Laitteiden, varusteiden ja pesuaineiden täydellinen yhteensopivuus takaa parhaan mahdollisen toimivuuden ja puhdistustuloksen.

BR 30/4 C Adv Yhdistelmäkone

Erittäin pienikokoinen ja kevyt yhdistelmäkone tarjoaa hygieenisen vaihtoehdon manuaaliselle lattiapintojen puhdistukselle. Tehokas pesu ja kuivaus eteen- ja taakse päin.

BR 30/4 C Bp Pack Akkukäyttöinen Yhdistelmäkone

Erittäin pienikokoinen ja kevyt, akkukäyttöinen yhdistelmäkone tarjoaa hygieenisen vaihtoehdon manuaaliselle lattiapintojen puhdistukselle. Tehokas pesu ja kuivaus eteen- ja taakse päin.

BD 30/4 C Bp Pack Yhdistelmäkone

Helppo käyttöinen, erittäin kompakti ja kevyt siivouskone. Akkukäyttöinen BD 30/4 C Bp Pack nopeaan pintojen puhdistamiseen jopa 300 m² asti.

BR 35/12 Bp Pack Yhdistelmäkone

Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12 C on ketterä, kevyt ja hiljainen. Ainutlaatuinen käyttömukavuus rattiohjauksen, kääntyvän pesupään ja nopeasti lataavan litium-ioni akun ansiosta.

BD 38/12 C Bp Pack Yhdistelmäkone

Käyttöominaisuuksiltaan ainutlaatuinen kompakti yhdistelmäkone. Auton ohjausta muistuttava hallinta tekee koneesta ketterän ja kevyen ohjattavan

BR 45/22 C Bp Pack Yhdistelmäkone

Täysin varusteltu, akkukäyttöinen BR 45/22 C Bp Pack yhdistelmäkone. Kääntyvä pesupää ja rattiohjaus takaavat maksimaalisen ohjattavuuden ja suorituskyvyn.

BD 43/25 C Bp Pack Yhdistelmäkone

BD 43/25 C Bp Pack on akkukäyttöinen (76 Ah) laikkaharjakäyttöinen yhdistelmäkone, sopii erityisesti ylläpito- ja syväpuhdistukseen jopa 900 m² asti.

BD 50/50 C Bp Pack Yhdistelmäkone

BD 50/50 C Bp Pack on akkutoiminen (105 Ah) ja laikkaharjakäyttöinen yhdistelmäkone, joka sopii erityisesti ylläpito- ja syväpuhdistukseen jopa 2000 m² asti.

B 40 C Bp Yhdistelmäkone

Perässäkäveltävä yhdistelmäkone

B 60 W Bp DOSE Yhdistelmäkone

Akkukäyttöinen yhdistelmäkone 60-litraisilla säiliöillä ja pesuaineen automaattisella DOSE-annostelujärjestelmällä. Helposti vaihdettava pesupää, säiliön pikatäyttö ja automaattihuuhtelu.

BR 55/40 RS Bp Yhdistelmäkone

Seisten ohjattavassa koneessa yhdistyvät perässäkäveltävän koneen ketteryys ja päältäajettavan työskentelynopeus.

BD 50/40 RS Bp Yhdistelmäkone

Seisten ohjattavassa koneessa yhdistyvät perässäkäveltävän koneen ketteryys ja päältäajettavan työskentelynopeus.

BD 50/70 R Bp Pack Classic Yhdistelmäkone

Helppokäyttöinen, ketterä, akkukäyttöinen BD 50/70 R Bp Pack Classic päältäajettava laikkaharjalla varustettu yhdistelmäkone.

B 90 R Adv DOSE Bp Pack Yhdistelmäkone

Käyttömukavuudeltaan ja varustelultaan huippuluokkaa oleva kompakti yhdistelmäkone soveltuu perus- ja ylläpitosiivoukseen monenlaisissa kohteissa. Monipuolinen kone mahdollistaa lakaisun, pesun ja kuivauksen yhdellä ajolla.

B 150 R Yhdistelmäkone

Suuren työleveyden omaava päältäajettava yhdistelmäkone soveltuu ihanteellisesti myymälöiden, varastojen ja tuotantotilojen lattioiden puhdistamiseen.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *