Kärcher Lakaisukoneet

Lakaisukone - imulakaisukone - imulakaisuauto

Kustannustehokkaat ratkaisut sisä- ja ulkoalueiden lakaisuun – työnnettävistä lakaisukoneista täysikokoisiin imulakaisukoneisiin. Tyypillisiä kohteita ovat mm. teollisuus, varastot, logistiikkakeskukset, urheilukentät sekä julkinen sektori.

KM 70/20 C Lakaisukone

Työnnettävä lakaisukone on monin verroin luutaa nopeampi ja kätevämpi ratkaisu katujen, pihojen, käytävien, varastojen ja tuotantotilojen vaivattomaan lakaisuun.

KM 70/30 C Bp Pack Adv Lakaisukone

KM 70/30 C Bp Pack Adv tarjoaa imulakaisukoneen edut kompaktissa, kustannustehokkaassa muodossa.

KM 75/40 W Bp Pack Lakaisukone

Itsevetävä imulakaisukone mahdollistaa sisä- ja ulkoalueiden siistin ja vaivattoman lakaisun. Tehokas imu ja suodatus estävät pölyn leviämisen ympäristöön

KM 90/60 R P Lakaisukone

Pienikokoinen, Hondan bensiinimoottorilla varustettu KM 90/60 R P tarjoaa miellyttävän ja tehokkaan, hinnaltaan kilpailukykyisen ratkaisun ulkoalueiden lakaisuun. KM 90/60 R P yhdistää päältäajettavan lakaisukoneen käyttömukavuuden ja erinomaisen työsuorituksen perässäkäveltävän koneen ketteryyteen.

KM 90/60 R Bp Pack Adv Lakaisukone

Pienikokoinen, istuen ajettava KM 90/60 R tarjoaa miellyttävän ja tehokkaan, hinnaltaan kilpailukykyisen ratkaisun sisä- ja ulkoalueiden lakaisuun.

MC 50 Advanced Imulakaisuauto

Nelivetoinen imulakaisukone ympärivuotiseen käyttöön. MC 50 Advanced on kiinteistönhoidon monipuolinen yleiskone, joka on mitoitettu vaativaan, päivittäiseen toimintaan.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *