Kärcher kotitaloustuotteet

Painepesuri - imuri - painehuuhtelukone - höyrypuhdistin - ikkunapesuri - pikalakaisin - lakaisukone - uppopumppu

Kattavasti vaihtoehtoja kärcher tuotteista kotitalouksille. Kärcher tunnetaan kautta maailman laadukkaista puhdistuslaitteista, jotka helpottavat arkisia askareita kotona ja puutarhassa. Hyvä huolenpito ja puhtaus parantavat viihtyvyyttä ja nostavat elinympäristön arvoa. Laadukkaat painepesurit, ikkunapesurit, höyrypesurit, imurit ja paljon muuta.

K 7 Premium Full Control Plus Flex Painepesuri

Suorituskykyinen painepesuri tehoa ja laatua arvostavalle kotikäyttäjälle. Sopivan työpaineen valinta tapahtuu helposti pesukahvan painikkeilla, havainnollisen näytön opastamana.

K 5 Premium Full Control Plus Painepesuri

Tehokas, letkukelallinen painepesuri aktiiviseen kotikäyttöön. Pesukahvan havainnollinen näyttö ja helppokäyttöiset säätöpainikkeet auttavat valitsemaan sopivan paineen käyttökohteen mukaan.

K 4 Premium Full Control Painepesuri

Kätevä pystymallinen painepesuri monipuoliseen kotikäyttöön. Full Control-pesukahvan LED-näyttö opastaa sopivan työpaineen valinnassa. Sujuvasti toimiva letkukela helpottaa käyttöä.

K 3 Painepesuri

Näppärä, pystymallinen K3-sarjan painepesuri kevyeen kotikäyttöön.

K 2 Full Control Painepesuri

Kompakti ja kevyt painepesuri sopii kodin satunnaisiin pesuaskareisiin.

VC 2 Pölynimuri

Kätevä ja kompakati pölynimuri sopii erityisesti pieniin kotitalouksiin. Vie vähän säilytystilaa.

VC 3 Pölynimuri

Multisyklonitekniikalla toimiva pölypussiton pölynimuri. Läpinäkyvä pestävä roskasäiliö. HEPA suodatin takaa puhtaan poistoilman.

VC 5 Pölynimuri

Näppärä pussiton pölynimuri on mukava käyttää ja erittäin vaivaton säilyttää. Pieni ja tehokas laite sopii hyvin pikkukodin siivoustyökaluksi tai ison talon kakkosimuriksi.

WD 3 P Veden- ja pölynimuri

Tehokas ja energiapihi WD 3 -imuri 17 litraisella säiliöllä, patruunasuodattimella ja suulakkeilla. Sisältää pistorasian sähkötyökalulle.

WD 4 Premium Veden- ja pölynimuri

Tehokkaasti toimiva, energiaa säästävä monikäyttöimuri pölyn, karkean lian ja veden imurointiin. Varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla säiliöllä ja kätevällä laakasuodattimella.

AD 4 Premium Tuhkaimuri

Tuhkaimuri on ihanteellinen laite tehokkaaseen ja turvalliseen tuhkan imurointiin. Metallisäiliön koko on 17 litraa.

SE 5.100 Plus Pesevä imuri

Monipuolinen ja tehokas tekstiilipesuri. Sopii tekstiili- ja kovien pintojen puhdistamiseen.

FC 5 Lattiapesuri

FC 5 lattiapesuri tekee lattian pesusta helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan. Se pesee ja kuivaa siististi samalla ajolla, ja soveltuu niin laatta-, laminaatti- kuin parkettilattioillekin.

SC 1 Höyrypuhdistin Lattiavarustuksella

SC 1 on näppärä joka kodin höyrypuhdistin. Se on nopeasti käyttövalmis ja helppo pitää käsillä päivittäisiä puhdistusaskareita varten. Lattiavarusteiden kanssa se toimii höyrymoppina.

SC 2 Höyrypuhdistin

SC 2 on luotettava höyrypesuri peruskäyttöön. Höyry puhdistaa kodin kovat pinnat hygieenisesti ilman kemikaaleja. Comfort-lattiasuutin kohentaa käyttömukavuutta ja tekee tarkkaa jälkeä.

SC 4 Höyrypuhdistin

SC 4 - Tehokäyttäjän höyrypesuri kodin suursiivoukseen. Laitteessa jatkuvatäyttöinen vesisäiliö joka mahdollistaa pitkät käyttöjaksot ilman turhia keskeytyksiä.

SC 5 EasyFix Höyrypuhdistin

SC 5 on malliston tehokkain höyrypuhdistin 4,2 barin höyrypaineella, höyryn kosteuden säädöllä ja tuplasäiliöllä. SC 5 sopii käyttäjälle, joka arvostaa tehoa ja monipuolisia toimintoja. Laitteessa jatkuvatäyttöinen vesisäiliö, joka mahdollistaa pitkät käyttöjaksot ilman turhia keskeytyksiä.

SV 7 Imuroiva Höyrypuhdistin

Höyrypuhdistus, imurointi ja kuivaus yhdellä vedolla. Kärcher SV 7 imevä höyrypuhdistin on monikäyttöinen jokakodin tehopakkaus.

WV 2 Premium Ikkunanpesuri

Akkukäyttöinen WV 2 Premium ikkunanpesuri nopeaan ja mukavaan ikkunanpesuun. Kirkkaan puhdas, raidaton lopputulos ja tehokas kuivaus ilman valuvaa vettä. Mukana kapea suulake pienille ruuduille.

WV 5 Plus Non Stop Ikkunapesurisetti

WV 5 Plus non stop -mallin vakiovarustukseen kuuluvat vaihtoakku ja lataustelakka mahdollistavat rajattoman toiminta-ajan. Kevyen, mitoiltaan näppärän ikkunanpesurin käyttömukavuus on huippuluokkaa.

KB 5 Pikalakaisin

Kätevä laite pikasiivoukseen, murusten tai pikkuroskien lakaisuun. Helposti puhdistettava harja eläinten karvoille vakiovarusteena.

S 500 Lakaisukone

Kätevä ja kompakti lakaisukone kotikäyttöön.

S 750 Lakaisukone

Kätevä ja kompakti lakaisukone kotikäyttöön on moninkerroin nopeampi kuin harja.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *