Kärcher imurit

Pölynimuri - veden- ja pölynimuri - reppuimuri - mattoimuri

Kärcher imurit kestävät kovaakin käyttöä. Valikoimissamme on veden- ja pölynimurit, mattoimurit ja muita ammttikäyttöön soveltuvia imureita. Autamme teitä valitsemaan juuri teille sopiva Kärcher imuri. 

Hienot ominaisuudet tekevät Kärcher pölynimurista ammattilaisen suosikin: Siinä on matala äänitaso, helppo liikuteltavuus sekä kätevä sähköjohdon ja varusteiden säilytys imurissa. Malliston imurit on erityisesti kehitelty ammattikäyttöön siivouspalveluliikkeille, hotelleille ja liiketilojen siivoukseen. Ensivaikutelma ratkaisee, ja se pätee myös puhtauteen. Monissa kohteissa haasteena on julkisessa käytössä olevien tilojen puhdistaminen päivällä, jolloin on paljon ihmisiä liikkeellä. Silloin tarvitaan nopeaa, tehokasta ja mahdollisimman häiriötöntä ratkaisua. Kärcherin ketterät ja hiljaiset imurit ovat ihanteellisia juuri näihin käyttökohteisiin.

Kokenut imurin käyttäjä tietää, että pelkkä imuteho ei yksin riitä. Kokonaisuus ratkaisee paremmuuden: Imurin rakenne, suodatintekniikka, käyttökytkimet, varusteet, ergonomia ja liikuteltavuus ovat kaikki tärkeitä ominaisuuksia. Kärcherin monipuoliset märkä-kuivaimurit soveltuvat erilaisiin käyttökohteisiin rakennustyömailla, teollisuudessa ja maataloudessa. Kärcherin märkä-kuivaimureissa yhdistyvät tehokkuus, monipuolisuus ja kestävyys. Märkä-kuivaimureilla voidaan vaivattomasti
imuroida märkää likaa, nesteitä, hienopölyä ja karkeita roskia. Imurit soveltuvat kaikenlaisiin käyttökohteisiin ja -ympäristöihin.EB 30/1 Akkukäyttöinen Pikalakaisin

Ammattikäyttöön suunniteltu Lithium-ioni akkukäyttöinen pikalakaisin.

T 7/1 Classic Pölynimuri

Kompakti ammatti-imuri päivittäiseen käyttöön. Tehokas ja hiljainen immuri on ihanteellinen ammattimaiseen käyttöön esim. hotelleissa, laitoksissa, toimistoissa ja myymälöissä.

T 8/1 L pölynimuri

T 8/1 L olalla kannettava imuri monenlaisiin sovelluksiin. Varustettu ergonomisella kantohihnalla ja se on erittäin kevyt ja helposti liikuteltava.

T 12/1 HEPA Pölynimuri

Ammattikäyttöön mitoitettu tehokas, varmatoiminen ja ääneltään hiljainen pölynimuri.

T 15/1 HEPA Pölynimuri

Tehokas ja hyvin varusteltu pölynimuri laitossiivouskäyttöön.

T 9/1 Bp Akkukäyttöinen Pölynimuri

Äärimmäisen tehokas T 9/1 Bp akkukäyttöinen pölynimuri antaa vakuuttavan puhdistustuloksen aivan kuin verkkovirtakäyttöiset imurit. Hiljainen, vankka johdoton kone, jossa on paljon lisävarusteita. Uusi

NT 22/1 Ap Te Veden- ja pölynimuri

NT 22/1 Ap Te on monipuolinen ja tehokas kompaktisarjan imuri pienehköjen alueiden siivoukseen sähköliitännällä.

NT 27/1 Advanced Veden- ja pölynimuri

NT 27/1 Advanced on monipuolinen ja tehokas kompaktisarjan imuri pienehköjen alueiden siivoukseen.

NT 48/1 Veden- ja pölynimuri

Kestävä, toimiva ja tehokas märkä-kuivaimuri. Kompaktin kokonsa ansiosta soveltuu hyvin esim. siivousliikkeille.

NT 30/1 Tact L Veden- ja pölynimuri

Vahva ja kestävä NT 30/1 Tact märkä-kuivaimuri innovatiivisella Tact-suodattimen puhdistusjärjestelmällä, 30 litran säiliöllä, suojapuskurilla ja metallipyörillä.

NT 30/1 Tact Te L Veden- ja pölynimuri

Vahva ja kestävä NT 30/1 Tact märkä-kuivaimuri innovatiivisella Tact-suodattimen puhdistusjärjestelmällä, sähkötyökaluliitännällä, 30 litran säiliöllä, suojapuskurilla ja metallipyörillä.

NT 40/1 Tact Te Veden- ja pölynimuri

Kompakti ja helposti kuljetettava NT 40/1 Tact Te märkä-kuivaimuri Tact-suodattimen puhdistusjärjestelmällä ja 40 litran säiliöllä, takaa pitkän ja keskeytymättömän käytön.

NT 65/2 Ap Veden- ja pölynimuri

Tehokas kaksimoottorinen märkä-kuivaimuri ammattikäyttöön. Laakasuodattimen ansiosta maksimaalinen säiliökapasiteetti. Puoliautomaattinen suodattimen ravistus.

NT 65/2 Tact² Veden- ja pölynimuri

Väkivahva märkä-kuivaimuri kahdella moottorilla ja automaattisella TACT-suodattimenpuhdistuksella. Antistaattiset varusteet.

NT 70/3 Me Tc Veden- ja pölynimuri

3-moottorinen märkäkuivaimuri kohteisiin, joissa tarvitaan suurta imutehoa.

NT 75/2 Tact² Me Tc Veden- ja pölynimuri

Väsymätön märkä-kuivaimuri kahdella moottorilla ja 75 litran säiliöllä. Automaattinen suodattimenpuhdistus tuottaa katkottoman imutehon kun imuroitavana on suuret määrät pölyä ja roskaa.

NT 611 Eco K Veden- ja pölynimuri tyhjennyspumpulla

Tyhjennyspumpulla varustettu veden- ja pölynimuri suurehkojen vesimäärien imurointiin. Vesi voidaan siirtää säiliöstä pumppaamalla, mikä mahdollistaa jatkuvan nesteen imuroinnin.

BV 5/1 Bp Akkukäyttöinen Reppuimuri

Tehokas akkukäyttöinen BV 5/1 Bp reppuimuri. Ergonominen kantojärjestelmä tekee imurista erittäin mukavan käyttää hankalissakin paikoissa.

CV 38/2 Mattoimuri

Ammattikäyttöön tarkoitettu, kaksimoottorinen pystymallinen mattoimuri harjaa mattonukan perusteellisesti.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *