Kärcher höyrypuhdistimet

Höyrypuhdistin - höyrypesuri - höyrykone - höyryimuri

Höyrypuhdistimen avulla puhtaat tilat ilman pesuaineita. Höyry irrottaa tehokkaasti lian ja rasvan pinnoista ja pääset sen avulla käsiksi myös hankaliin paikkoihin. Höyrypuhdistin on ekologinen ja hygieeninen valinta. Kärcherin ammattikäyttöön mitoitettu höyrypuhdistin irrottaa lian tehokkaasti ja hygieenisesti kaikista kovista pinnoista.

Ammattikäyttöön suunnitellut Kärcher höyryimurit sopivat kohteisiin, joissa edellytetään tinkimättömän korkeatasoista hygieniaa: sairaaloissa, elintarvikealalla, saniteettitiloissa yms. Kärcher SGV höyryimurissa yhdistyvät märkä-kuivaimurin monikäyttöisyys ja höyrypuhdistimen puhdistusteho. Monipuolinen höyrypuhdistin sopii erilaisten kovien pintojen puhdistamiseen. Höyry tunkeutuu pieniin, hankalapääsyisiin paikkoihin, joihin tavanomaisilla puhdistusmenetelmillä on vaikea ylettyä. Lian irrotus ja poisto sujuvat näppärästi yhdellä kertaa, samalla vedolla.

SG 4/4 Höyrypuhdistin

Hygieenistä puhtautta höyryllä ilman voimakkaita kemikaaleja. Höyryllä puhdistaminen on miellyttävä, tehokas ja luonnollinen tapa puhdistaa kovat pinnat. Höyry tunkeutuu ahtaimpiinkin paikkoihin, joihin on muuten vaikea päästä.

SGV 6/5 Höyryimuri

Ammattitason höyryimurilla lian irrotus, imurointi ja kuivaus tapahtuvat tehokkaasti samalla kertaa.

SGV 8/5 Höyryimuri

Ammattitason höyryimurilla lian irrotus, imurointi ja kuivaus tapahtuvat tehokkaasti samalla kertaa. Automaattinen itsepuhdistus varmistaa hygienian käytön päätteeksi.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *